30 јан

ЈАВНА НАБАВКА УСЛУГА ПРЕВОЗА МАЗУТА

(0)

КОНКУРСНA ДОКУМЕНТАЦИЈA ЈАВНА НАБАВКА УСЛУГА ПРЕВОЗА МАЗУТА ЈАВНА НАБАКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ бр. 01-119/17  

full story
27 јан

Јавна набавка, услуга превоза мазута

(0)

ЈАВНА НАБАВКА, УСЛУГА ПРЕВОЗА МАЗУТА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ бр. 01-119/17 Позив за подношење понуда Конкурсна документација

full story
to-top