23 нов

Енергетска санација стамбених и стамбено-пословних  зграда прикључених на систем даљинског грејања – Јавни ESCO пројекат

(0)

Привремени орган града Краљева на седници одржаној 17.11.2023. године донео је Правилник о спровођењу мера енергетске санације стамбених и стамбено-пословних зграда прикључених на систем даљинског грејања на територији града Краљева и Решење о формирању Комисије која ће спровести Јавни позив за избор стамбених заједница.

Комисија се данас састала и на првој седници дала предлог текста Јавног позива који ће расписати Привремени орган током наредне недеље.

ЈЕП „Топлана“ Краљево је припремила промотивни материја- флајер са свим информацијама о Јавном ЕСКО пројекту који ће преко управника бити подељен свим станарима.

У плану је састанак Комисије са управницима стамбених заједница, током наредне недеље, како би се пре расписивања јавног позива исти информисали о детаљима пројекта и тако убрзали поступак припреме документације.

Идеја је да се Јавни позив и пријаве стамбених заједница заврше до краја календарске 2023. године. Сви заинтересовани за Јавни ЕСКО пројекат могу се информисати сваког радног дана од 7.00-15.00  часова у просторијама ЈЕП „Топлана“ Краљево и путем телефона +381 (0) 36 314 895,  а своја питања слати на е-mail: office@toplanakv.rs.

Categories: Новости
to-top